Resultaten voor gedragen voetbalshirts te koop

gedragen voetbalshirts te koop
 
Gesigneerde items kopen én verkopen.
Het, duurste wat ik verkocht heb, was 150 euro en dat was het shirt van Juventus. De mannen hebben aantrekkelijke exemplaren te koop staan: een shirt van het Nederlands elftal van het WK 2014 met handtekeningen van de hele selectie, twee Barcelona-shirts waarvan één gesigneerd door Suárez en één gesigneerd door bijna de hele selectie en een gesigneerd shirt van Chelsea.
Links.
Freiburgshirts, een duitse verzamelaar van gedragen Freiburgshirts. Heli's' Spelerstrikots, Heli veramelt gedragen voetbalshirts. Marc Bogman, een verzamelaar van mini-shirts, hij heeft ook een flink aantal te koop staan. NAC-verzameling, Ramon verzamelt alles van NAC. Liverpool-shirts, Deze engelse verzamelaar verzamelt oude shirts van Liverpool.
Collector's' items soms per ongeluk voor prikkie op internet BNR Nieuwsradio.
Net wat oude voetbalshirts afgegeven bij de kringloopwinkel of voor een paar euro verkocht op Marktplaats? Misschien zat er wel een pareltje bij waar verzamelaars honderden euros voor neertellen. Zeker gesigneerde voetbalshirts kunnen veel geld opleveren, zo blijkt uit een vergelijking van veiligsite Catawiki. Zo kan een gesigneerd Lionel Messi-shirt 750 euro opleveren. Maar ook oudere clubshirts kunnen honderden euros waard zijn, zegt voetbalshirtverzamelaar Maurice Pijpers. Die zijn vrij zeldzaam en daar heb ik wel veel geld voor over. Pijpers struint geregeld Marktplaats, eBay en kringloopwinkels af, waar topstukken soms voor maar een paar euro te koop zijn gezet. Pijpers: Meestal de vrouwen, hè, die de kledingkast van de mannen opruimen. Die willen van de kleren af en zetten soms een shirt voor 5 euro te koop op Marktplaats. Dan moet je erbij zijn als verzamelaar. En dan maar hopen dat het shirt niet nog even snel in de was wordt gedaan voordat het op de post gaat naar Pijpers. Als het echt een wedstrijd gedragen is, moet je het natuurlijk niet wassen.
Vind gesigneerd shirt op Marktplaats.nl.
Daarom mag hij voor een mooi bedrag weg om er zo iemand anders blij mee te maken. Zo goed als nieuw Ophalen. Liverpool Legend Premier league Kenny Dalglish Jersey. Dit object wordt verkocht via catawiki. Breng een bod uit via de onderstaande link.dalglish ondertekend 1985-86 liverpool home shirt coanndit liverpool shirt werd persoonlijk getekend door kenny dalglish op 19 maart 2019 in liverpool. Het shirt is een remake van de stijl gedragen door de club tijdens king. Gesigneerd shirt Luke ShawManchester, UnitedEngeland.,

Contacteer ons